|
|
|
|
Hozzávalók:
Hozzávalók:
2,5 dl rum
6 dl tejszín
20 dkg porcukor
1 csomag vaníliás cukor
20 dkg cappuccino-por
Elkészítés:
Elkészítés: A tejsznt meglangyosítjuk, és csomómentesre keverjük benne a porcukrot és a cappuccino-port, hozzáöntjük a rumot és simára keverjük.
Tanácsok:
Hűtés után olyan, mint az igazi. Többsz |
2007-08-20 23:24:32 |
|
|
|
|
|
Üzenetek |
tejsznt meglangyosítjuk, meglangyosítjuk, csomómentesre, hozzáöntjük, cappuccino, elkészítés, hozzávalók, porcukrot, porcukor, keverjük, tanácsok, vaníliás, tejsznt, másképp, tejszín, simára, többsz, bailey, csomag, benne, hűtés, olyan, cukor, rumot, igazi, |
|
|
|